OVER ONS

Meestal is een huis – in materiële zin – het meest waardevolle bezit dat een mens heeft. Dat realiseren we ons bij FlexWonen maar al te goed. We beseffen ook dat ieder mens uniek is. Dus ontwikkelen en bouwen wij huizen die volledig zijn afgestemd op de persoonlijke wensen en de gezinssituatie van de gebruikers. Op die manier staat het bezitten van een eigen huis voor puur geluk! Dit is thuis, hier is het warm, voel je je fijn en geniet je.

FlexWonen ontwikkelt en/of realiseert kleine en grote projecten voor én met particulieren, ontwikkelaars, beleggers, corporaties. Bij elke ontwikkeling hebben duurzaamheid, flexibiliteit en comfort onze onverdeelde aandacht. Datzelfde geldt voor het verantwoord omgaan met het beschikbare budget. Immers, de betaalbaarheid van de woning bepaalt het succes van de projectontwikkeling. Zeker nu!

We hebben zes vestigingen en showrooms door heel Nederland waardoor we altijd goed bereikbaar zijn voor onze klanten. In de showrooms lichten wij het project toe en helpen wij de koper of huurder stap voor stap bij het samenstellen van de ideale woning. Met ons team van circa 180 medewerkers voorzien we al 35 jaar in de behoefte van specifieke woonwensen en hebben we meer dan 6000 woningen gebouwd in heel Nederland.