VOOR WIE?

Onze ontwikkelervaring en kennis van de lokale markt combineren wij met het vertalen van woonwensen naar ontwerp. Op deze manier zijn wij een ideale partner voor particulieren , ontwikkelaars, beleggers, corporaties of Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Wij kunnen gronden die reeds in bezit zijn ontwikkelen of voor u op zoek gaan naar ontwikkelingslocaties in heel Nederland.

Particulieren profiteren van maximale opbrengst
U heeft een stuk grond in bezit waar u woningen op wilt ontwikkelen. De tijd en kennis om het plan succesvol te ontwikkelen ontbreekt u. Flexwonen helpt. Wij verzorgen de ontwikkeling vanaf het eerste initiatief tot aan de oplevering van de woning. Door onze jarenlange ervaring in de projectontwikkeling en de bouw van woningen beheersen wij deze facetten als geen ander. Kiest u voor Flexwonen, dan bent u verzekerd van een maximale opbrengt. Alleen in het voortraject spaart u al geld uit. Immers, dure adviseurs, stedenbouwkundigen of architecten zijn niet meer nodig.

Beleggers weten vooraf hun rendement
Als belegger wilt u graag investeren in woningbouw. Denkt u aan een kleinschalig plan met 5 á 10 woningen of heeft u meer 20 á 30 woningen in gedachten? Flexwonen kan u op meerdere manieren van dienst zijn.

  1. Wij zijn vaak vroegtijdig bij de ontwikkeling betrokken en dragen u in de initiatieffase graag aan als investeerder. Zo heeft u zelf nog invloed op de vormgeving en indeling van uw woningen.
  2. Flexwonen kan actief voor u op zoek gaan naar een locatie en deze vervolgens ontwikkelen en realiseren.
  3. Wij verzorgen maatwerk in woonwensen aan kopers én aan huurders. Door het leveren van maatwerk neemt het animo voor de woningen toe in verhouding tot reeds bestaande huurwoningen.

Omdat wij het gehele traject voor u verzorgen, eventueel inclusief de huurovereenkomsten, heeft u geen omkijken naar de ontwikkeling en weet u vooraf exact waar u aan toe bent en welke rendementen u behaalt.

CPO, tel uit uw winst
Samen met anderen een betaalbare woning laten bouwen zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar; Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Ook voor een CPO-traject is er financieel voordeel te halen. Met FlexWonen gebruikt u de kennis en ervaring van een projectontwikkelaar, zonder ervoor te betalen. Er hoeven geen adviseurs of architecten betaald te worden. Wij doen al het tekenwerk en ook de hele papierwinkel van vergunning tot de oplevering regelen wij voor u, met ons eigen personeel, een vast aanspreekpunt: volledig inzichtelijk en transparant.

  1. Samen bouwen en toch flexibel. FlexWonen biedt elke koper binnen het CPO-traject de mogelijkheid om zijn eigen woning te laten ontwerpen en indelen.
  2. Flexwonen heeft vestigingen door heel Nederland, altijd wel één in de buurt. In onze showrooms ziet u de materialen en prijsverschillen. U kiest zelf u uit de grote verscheidenheid hoe uw huis eruit komt te zien.
  3. Wij weten onze weg te vinden binnen de overheidsinstellingen en helpen u bij aanvragen van de juiste subsidies en leningen.

Corporaties
Steeds meer corporaties moeten bezuinigen en ‘knippen’ in hun personeel. Kennis en tijd vloeien weg en gronden liggen te wachten op een succesvolle ontwikkeling. FlexWonen ondersteunt u graag. Ook als u alleen de woningen wilt laten bouwen.

  1. Wij geloven in maatwerk, ook voor huurders. Van gevel tot indeling en afwerking. De interesse in de projecten zal toenemen. De huurder kan namelijk woonwensen in vervulling laten gaan, terwijl dat bij de bestaande huurwoningen niet het geval is.
  2. FlexWonen besteedt veel aandacht aan duurzaam bouwen. Goed voor de toekomstwaarde.U bepaalt zelf de duurzaamheidsambitie! Wij hebben alle kennis in huis om u te adviseren en ondersteunen bij de realisatie. 

Ontwikkelaars
Als ontwikkelaar stelt u hoge eisen aan de bouwer van uw projecten. Behalve de eisen die u stelt met betrekking tot de aanneemsom, kwaliteit en betrouwbaarheid, zoekt u een aannemer die een meerwaarde kan vormen voor de realisatie van uw projecten. Flexwonen is zo’n aannemer.

  1. Met zes vestigingen en showrooms door heel Nederland zijn wij altijd goed bereikbaar voor onze klanten. De klant krijgt niet meer het gevoel dat hij een projectwoning koopt, maar een woning die aan zijn of haar eigen woonwensen voldoet.
  2. Onze organisatie is ingericht op de bouw van afzonderlijke woningen. Wij kunnen 1 of 2 afzonderlijke, 2-onder-1-kapwoningen of een rijtje van 4 woningen bouwen. Zo wordt het makkelijker projecten in fases te realiseren. Daarmee behoudt u kopers en ontvangt u gedane investeringen sneller terug.

Omdat onze medewerkers vanuit verschillende vestigingen in Nederland werken, heeft u het financiële voordeel van een lokaal werkende aannemer.