WAT IS FLEXWONEN?

Flexwonen is onderdeel van Selekthuis, een werkmaatschappij van de Van Nieuwenhuis Groep. Net als onze moederorganisatie zijn wij gefocust op het vertalen van woonwensen in bouwprojecten. FlexWonen staat voor traditionele bouw, met een ‘open mind’ voor de toekomst.

Flexwonen:

  • bouwt huizen met het eigen bouwbedrijf;
  • helpt ontwikkelen;
  • staat de huurder en kopers bij van A tot Z met maatwerk;
  • kan onderdeel uitmaken van het verkoop- en verhuurproces.

Huizen bouwen – Onze klanten geven ons een 8
Ook na de verkoop blijven wij betrokken, want Flexwonen heeft een eigen aannemerstak. De bouwtijd bedraagt gemiddeld 4 tot 5 maanden en het aantal opleveringspunten ligt al jaren onder het landelijk gemiddelde. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8. Cijfers waar we als team trots op zijn. We werken er continu aan om de eindgebruiker zo tevreden te houden.

Hulp bij projectontwikkeling
FlexWonen kan ook van meerwaarde zijn bij projectontwikkeling. 6000 woningen hebben wij op ons portfolio staan. Deze jarenlange ervaring zetten wij graag in om samen met u grote en kleine projecten te ontwikkelen. Andere specialisten hoeft u niet meer bij het project te betrekken. Wij regelen het van A tot Z. Hiermee spaart u geld uit in het voortraject. Hoe we te werk gaan? Lees er meer over bij ‘onze aanpak’.

Maatwerk
Betrokkenheid en het leveren van maatwerk zijn bewezen effectief als het op een succesvolle verkoop aankomt. Flexwonen informeert en adviseert de klant over elk facet, of het nu gaat over bouwkundige zaken, de indeling of de duurzaamheid van het huis. Wij stellen ons flexibel op en vertalen woonwensen naar realiteit. Al pratend begint de tekening tot leven te komen. Dit wordt al echt een thuis. Indien gewenst kunnen wij het volledige verhuur- of verkoopproces van A tot Z begeleiden.